Melle Berendsen | RealFormance

Realformance

HIER KOMT UITLEG REALFORMANCE blablabla

 

Vraag waar we mee bezig kunnen zijn:

Zoek in de openbare ruimte naar het normaal en het niet normale: documenteer dit en motiveer waarom.

Integreer iets on-eigens, plaats het in de ruimte voor een vast tijdsmoment

 

Wanneer ben je de performer?

Wanneer ben je je dagelijkse zelf?

Is het ooit onduidelijk?

PERSBERICHT VAN IETS

Eventueel heb ik de ambitie om nog wat fondsen te laten aanhaken bij mijn creatieve onderzoek/test team. Ik denk wel dat er nog meer informatie moet worden 

Hier komt iets over de workshops die ik ga starten in 2023 met een feedback/uitprobeer team. Je kunt je aanmelden via deze link: ???. Bij een aanmelding van 10 personen gaan we van start. Op 3 November vind een presentatie plaats over Realformance, Q&A en aanmeldingen voor de groepslessen. Twee groepen non performative trainees en trainees with performative background. Workshop waarin 40% zelf evaluatie, situatie en locatie analyse. 60% ervaren door te doen. Hierin komt ook mijn motivatie omhoog en lessen over het gebruik van jezelf in de ruimte en het herschikken van regels in de ruimte. 

Onderzoeksvragen Realformance:

Hier komt dan een stuk onderzoek. Of mensen moeten zich inschrijven voor onderzoekmails. Ik wil er een soort blog van maken waar mensen met dezelfde onderzoekstukken bezig zijn feedback kunnen geven. Misschien moet dit een soort geheim deel zijn van de website of van een omgeving waar mensen kunnen reageren op vragen die we hebben. Dit kan natuurlijk ook via een platform als slack of via google drive. Ruben, enig idee wat een goed platform hiervoor is? Kan dit via de website?